از معروفترین انواع گونههای میگو در خلیجفارس ایران، لابستر یا همان شاهمیگو است که یک غذای دریایی مفید و لوکس در بین مردم به شمار میرود.
شاهمیگوها بسیار با ارزش هستند و از نظر اقتصادی برای یک کشور، جزو سودآورترین محصولات میباشند.
از مهمترین فواید شاه میگو میتوان به پروتئین فراوان و باکیفیت آن اشاره کرد که در میان افراد رژیمی محبوب میباشد و باعث افزایش حجم ماهیچهها و درنتیجه خوش فرم شدن اندام میشود.
شاهمیگو حاوی کلسیم است و در جلوگیری از پوکی استخوان و حفظ استحکام استخوانها بسیار مفید است و ویتامین D موجود در گوشت آن سبب جذب کلسیم میشود؛ علاوه بر آن وجود کلسیم باعث حفظ سلامت اعصاب میگردد.
مصرف منظم شاهمیگو میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهد و از ابتلا به سکته مغزی نیز جلوگیری کند.
طبق تحقیقات انجام شده، امگا۳ موجود در شاهمیگو با تحت تاثیر قرار دادن عملکرد عصبی سبب درمان اختلال دو قطبی در افراد افسرده میشود و با ایجاد حس شادی کمک زیادی به آنها میکند.
در واقع شاه میگو یک غذا برای مغز است؛ همه غذاهای دریایی به خصوص شاهمیگو، حاوی مقادیر فراوانی از اسیدهای چرب هستند که به بهبود عملکرد مغز کمک شایانی میکنند و از اختلالات ذهنی مانند زوال عقل جلوگیری میکند.
همچین با از بین بردن چربیهای ذخیره شده در رگها نقش مهمی در قوی شدن قلب دارند.
اگر در فصلی از سال قرار دارید که شیوع بیماریها در آن زیاد است با روی آوردن به مصرف شاهمیگو میتوانید به تقویت و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن خود کمک کنید.
سلنیوم مادهای است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار ضروری است و باعث از بین بردن رادیکالهای آزاد و سلولهای سرطانی در بدن میشود.
سلنیوم به مقدار فراوان در گوشت شاهمیگو موجود است و با داشتن خاصیت آنتیاکسیدانی از پیری زودرس نیز جلوگیری میکند.
سم زدایی بدن از دیگر خواص این موجودات میباشد؛ فسفر موجود در گوشت شاهمیگو منجر به بهبود عملکرد کلیهها میشود و درنتیجه باعث افزایش سمزدایی در بدن میگردد.
دریافت فسفر برای کودکانی که در سنین رشد قرار دارند بسیار ضروری است و در تکامل عملکرد مغزی آنها و حفظ سلامت بدنشان نقش مهمی دارد و کمبود آن سبب نقص در رشد میشود. فواید و خواص لابستر یا شاه میگو